Namens Nederland

Hoe wil jij dat Nederland er over 5 jaar uitziet?

Met NL2025 hebben we de ambitie om inwoners van Nederland te inspireren, activeren en faciliteren om met elkaar van Nederland een nog mooier land te maken door ons actief in te zetten voor de huidige en volgende generaties. In de afgelopen jaren is NL2025 uitgegroeid tot een samenwerkingsplatform waarin duizenden inwoners van Nederland – onder andere leiders uit de wetenschap, onderwijs, kunst & cultuur, bedrijfsleven en sport – zich hebben verenigd. Samen zetten we ons op persoonlijke titel in om impact te vergroten en initiatieven op te schalen voor Excellent Onderwijs, Duurzame Groei en Vitale Samenleving.

Geef je mening en vul de vragenlijst in! Het duurt ongeveer 10-12 minuten. Aan het eind van de enquête krijg je een overzicht van hoe jouw mening verschilt t.o.v. de gemiddelde inwoner van Nederland.

Succes!En hoe zit het met mijn privacy en anonimiteit? Dit onderzoek wordt uitgevoerd door SKIM, een onafhankelijk bureau voor marktonderzoek, in samenwerking met NL2025. Dit onderzoek neemt de nationale wetten in verband met gegevensbescherming in acht en is gebonden aan ons Privacybeleid.