Draag jij ook bij aan een gezonder Nederland in 2025?

Nederland kan beter volgens jou en de rest van Nederland. Meer dan 170.000 inwoners deden mee aan de enquête Namens Nederland. De uitkomst: we zijn eensgezind we willen een sociaal en vooruitstrevend Nederland met meer solidariteit en tolerantie. In 2025 ziet Nederland er dan nog vitaler en groener uit. We willen verbeteringen op duurzame groei, onderwijs èn op zorg en klimaat & leefomgeving:
  - iedereen moet gezond en vitaal zijn en dat bereiken we door gedragsverandering op het gebied van meer bewegen en goede voeding;
  - gezond leven gaat het beste in een duurzame en gezonde leefomgeving.

We kunnen dit realiseren door bestaande initiatieven met bewezen succes, zoals NLVitaal, JOGG, The DailyMile, Schooldakrevolutie en Young Impact te helpen en nog groter te maken.

Jongeren op Gezond Gewicht
Vitale samenleving
Wil jij er ook voor zorgen dat kinderen en jongeren in Nederland in een omgeving opgroeien waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is? Meld je dan aan!
Schooldakrevolutie
Vitale samenleving
De Schooldakrevolutie is nog pril en is op zoek naar gemeenten en scholen die het spits willen afbijten. Wil jouw gemeente of school meedoen om de Schooldakrevolutie tot een doorslaand succes te maken? Laat het ons weten!
Amsterdammer helpt Amsterdammer
Vitale samenleving
Ben jij Amsterdammer en wil je een mede-Amsterdammer een meevaller bezorgen? Of heb je een wens en leef je van een minimum inkomen? Dan horen we graag van je!
Young Impact
Vitale samenleving
Voel jij ook dat je een verschil kunt maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Sluit je dan aan bij Young Impact. Doe mee aan een challenge of meld je school aan. Grijp deze kans om te laten zien in wat voor wereld jij wilt leven.
Young Leaders Program (powered by KNHS)
Vitale samenleving
Heb jij ervaring als trainer of ben je bekend met “train de trainers” initiatieven en/of programma’s en wil je ons ondersteunen in het ontwikkelen en uitrollen van geschikte trainingen voor coaches/begeleiders van deelnemers? Neem dan contact et ons op!
Kinderfietsenplan
Vitale samenleving
Spreekt het Kinderfietsenplan je aan en zou je dit ook wel in jouw stad willen, meld je dan aan en help mee met een inzamelingsactie.
Jeugdsportfonds
Vitale samenleving
Wil jij ons helpen om kansen te creëeren voor kinderen in je regio? Word dan partner van een lokaal Jeugdsportfonds in je eigen gemeente of provincie. Kijk op onze website voor informatie.

Nieuws

Meer