nlgroeit

Het initiatief nlgroeit inspireert groeibedrijven en ondernemers om de volgende groeistap te maken. Groeiondernemers worden geactiveerd om aan eigen groeivaardigheden te werken door ze te verbinden aan mentoren, evenementen en netwerken.

Nederland is kampioen starten, maar internationaal gezien heeft Nederland beduidend minder groeiende bedrijven die uiteindelijk zorgen voor werkgelegenheid en welvaartsgroei. Om duurzame groei te realiseren is meer ondernemend gedrag van groot belang.

nlgroeit – een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, Nlevator en NL2025 – is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers met een gezonde dosis ambitie die willen excelleren met hun onderneming. Het is een netwerk van ondernemers, mentoren, coaches en opleiders. Met nlgroeit willen we meer aandacht geven aan groeibedrijven en ondernemers inspireren voor de volgende groeistap. We activeren groeiondernemers om aan eigen groeivaardigheden door ze te verbinden aan mentoren, evenementen en netwerken.

Sinds januari 2016 zijn inmiddels 80 matches tot stand gebracht en hebben meer dan 20.000 mensen de nlgroeit website bezocht.

Wat maakt dat een onderneming groeit?

Meer Initiatieven