Giving Back

Een samenleving bestaat uit mensen en idee├źn. Om een samenleving te laten groeien, is het belangrijk dat jongeren in contact komen met rolmodellen die ze inspireren, waar ze van kunnen leren. Daarmee is de kans groter dat deze jonge mensen later zelf ook een voorbeeldfunctie vervullen.

Dat is precies wat Giving Back wil bereiken. Giving Back helpt een brede groep getalenteerde scholieren en studenten zich te ontwikkelen en een succesvolle, productieve rol in de samenleving te vinden. En hoe breder het palet aan rolmodellen in Nederland, des te beter onze maatschappij klaar is voor de toekomst.

Giving Back biedt zowel getalenteerde scholieren als studenten een uitdagend programma gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het programma bestaat uit workshops en unieke ervaringen/events, aangevuld met een ondersteunend mentortraject. Natuurlijk in het belang van de scholieren en studenten, maar zeker ook voor de mentoren en hun organisaties. Zij kunnen straks immers de werkgevers zijn van deze aanstormende professionals, die uitstekend voorbereid de arbeidsmarkt betreden, en zo weer iets teruggeven aan de samenleving.

Giving Back support getalenteerde jongeren zich verder te ontwikkelen

Meer Initiatieven